Moutard Dangin
Moutard-Dangin er et familieejet champagnehus beliggende i Côte des Bar, nærmere bestemt i den lille landsby Polisy. Familien har haft base her siden 1860, hvor Edmé Moutard plantede de første vinstokke. I 1985 overtog barnebarnet Corinne Moutard driften af champagnehuset og førte arven videre gennem mange år.
I 2022 blev det tid til et generationsskifte. Corinnes søn, Arnaud, vendte hjem til familien efter at have rejst i udlandet og uddannet sig som arkitekt. Selvom hans baggrund lå et andet sted, var hans hjerte stadig bundet til familiens historie og vinmarker. Med en ny energi og et kreativt blik har Arnaud sat sig for at videreføre – og forny – champagnehusets arv.
Vi besøgte familien for første gang i sommeren 2024, og det stod hurtigt klart, at kemien var perfekt. Champagnerne var af højeste kvalitet, men det var især Arnauds passion, eksperimenterende tilgang og ønske om at modernisere og finjustere husets udtryk, der gjorde indtryk.
Vi er stolte over at være de første til at introducere Moutard-Dangins champagner til det danske marked – tidligere blev de udelukkende solgt i Frankrig. Siden 2024 har vi besøgt familien flere gange og haft fornøjelsen af at følge den spændende udvikling tæt, få indblik i Arnauds tanker og være en del af et tæt og givende samarbejde.
For at se medlemsprisen – skal du være logget ind. Hvis du ikke er medlem kan du tilmelde dig her!
Er du medlem – LOG IND




















