Drue: 80% chardonnay, 20% Pinot Blanc
Område: Polisy, Cotes Des Bar
Dossage: 9 g/l
Frisk og syre drevet med noter af hvid frugt, pærer og honning.
Passer til fisk, skaldyr, kylling og foie gras og sushi.
460,00 kr.
På lager
Drue: 80% chardonnay, 20% Pinot Blanc
Område: Polisy, Cotes Des Bar
Dossage: 9 g/l
Frisk og syre drevet med noter af hvid frugt, pærer og honning.
Passer til fisk, skaldyr, kylling og foie gras og sushi.
Champagnehuset Moutard-Dangin ligger i den sydlige del af champagne, nærmere bestem Polisy i Cote des Bar.
I 1860 blev de første vinstokke plantet af Edmé Moutard, i 1985 overtog oldebarnet Corinne Moutard, som er mor til Arnaud der i dag driver huset, han har kun lige overtaget det her i 2022 og er allerede nu i gang med at sætte sit eget præg på familiens skønne champagner.